Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnieszka R. ... ,,, (4347 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nie ma różnicy -- czy w związku partnerskim czy małżeńskim

jeśli osoba z którą jesteś nie umie się tobą zaopiekować przed....

to na pewno nie zrobi tego w trakcie małżeństwa ......

ale według mnie to ten twój chłopak ma zbyt ,,dochodową ,, pracę i dlatego jest jak jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
przytulanka1990 napisał:
Właśnie w tym sęk, ze przyciągnął mnie tu mój chłopak, który ma prace, a dla mnie nie możemy znalezc nic. Także mam się do kogo przytulac Jak nie znajde pracy to będę zmuszona wrócic do Polski i juz nie bede miala sie do kogo przytulac

oj to nie jest tak tragicznie chłopak powinien utrzymać ciebie jak cię tu ściągnął i chce się przytulać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
Właśnie "powiatowy myśliciel" niestety ale tak wyszło, że ta praca w tym miesiącu okazała sie nie dochodowa, dostalismy wypowiedzenie z mieszkania, w którym jesteśmy i musimy szukac nowego, gdyby nie to wszystko byłoby ok. Ceny depozytu są przerazające, mieszkań zresztą też. On moze isc mieszkac do firmowego mieszkania, ale niestety nie ze mną bo ja nie pracuje w tej firmie, dlatego moja obawa przed powrotem do Polski.
Przykro mi strasznie, że wszystko tak na raz się zwaliło, za przeproszeniem.
Szukamy mieszkania, pracy dla mnie, a kasy brak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
przytulanka1990 napisał:
[quote]Właśnie "powiatowy myśliciel" niestety ale tak wyszło, że ta praca w tym miesiącu okazała sie nie dochodowa, dostalismy wypowiedzenie z mieszkania, w którym jesteśmy i musimy szukac nowego, gdyby nie to wszystko byłoby ok. Ceny depozytu są przerazające, mieszkań zresztą też. On moze isc mieszkac do firmowego mieszkania, ale niestety nie ze mną bo ja nie pracuje w tej firmie, dlatego moja obawa przed powrotem do Polski.
Przykro mi strasznie, że wszystko tak na raz się zwaliło, za przeproszeniem.
Szukamy mieszkania, pracy dla mnie, a kasy brak [/quot

nie wierzę że tak mało zarabia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Ojj chłopaki wy to dziewczynie doradzić umiecie nie dość ,że przytulanka to na dodatek rocznik 1990 wiec laska pędz czym prędzej do PL naucz sie jeszcze czegoś porządnego bo na tym przytulaniu to ty wyjdziesz jak Zabłocki na mydle.
Albo napisz CV i pobiegaj z nim po No ,tylko nie pisz ,że jesteś przytulanka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jak kocha to nie wyjedziesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
lizzi napisał:
Ojj chłopaki wy to dziewczynie doradzić umiecie nie dość ,że przytulanka to na dodatek rocznik 1990 wiec laska pędz czym prędzej do PL naucz sie jeszcze czegoś porządnego bo na tym przytulaniu to ty wyjdziesz jak Zabłocki na mydle.
Albo napisz CV i pobiegaj z nim po No ,tylko nie pisz ,że jesteś przytulanka.

niech pisze PRZYTULANKA ....bezie oryginalna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
faktycznie sytuacja nie wesoła

skoro tak sprawa idzie -- to trzeba ale niestety myśleć ..

a ty lizzi --- kartę masz już ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów

(przytulanka1990)
Początkujący
lizzi Tobie podziękujemy już...widziałam Twoje wpisy na forach i nie wnosisz niczego ciekawego do dyskusji.
Mam C.V. napisane i juz powysylalam po różnych oddziałach adecco, bo chyba tam prace najlepiej zlapac. Nie mam więcej opcji, może macie jakies firmy na mysli, gdzie mogłabym zaniesc C.V.?
Z wykształcenia jestem technikiem ortopedą, ale tutaj to chyba nie ma większego znaczenia bo i tak na nic więcej jak sprzątanie nie liczę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
przytulanka1990 napisał:
lizzi Tobie podziękujemy już...widziałam Twoje wpisy na forach i nie wnosisz niczego ciekawego do dyskusji.
Mam C.V. napisane i juz powysylalam po różnych oddziałach adecco, bo chyba tam prace najlepiej zlapac. Nie mam więcej opcji, może macie jakies firmy na mysli, gdzie mogłabym zaniesc C.V.?
Z wykształcenia jestem technikiem ortopedą, ale tutaj to chyba nie ma większego znaczenia bo i tak na nic więcej jak sprzątanie nie liczę.

A ja widzę twoje wpisy zachowujesz się jak słodka idiotka,.....wszyscy sie z ciebie smieja ale ty tego nie widzisz,jeszcze trochę to będziesz wracać we dwoje bo z tego przytulania rodzinę powiększysz
no ale wiesz co nie moja sprawa ,wcale nie powinnam nic tu napisać,bo szkoda czasu .
a inni mieli dzięki tobie chwilę rozrywki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok